Maak een afspraak Blog Ontdek waarom wij
de slimste keuze zijn
Enkele referenties
Ontdek waarom wij de slimste keuze zijn
 • Eerlijk en transparant
 • Garantie op hoogste kwaliteit
 • Professionals in PUR
Bereken de prijs van je isolatie
ontdek al onze tips

Ontdek onze handige configurator ...

Bereken de prijs van je isolatie

In +10 jaar al meer dan 10.000 tevreden klanten

Enkele referenties

Akoestische vloerisolatie

Een stoel die over de grond schraapt, vervelende stapgeluiden van buren, kloppende geluiden, of liever de aanwezigheid van contactgeluiden, hebben een grote invloed op uw gezondheid en uw wooncomfort. Dankzij akoestische vloerisolatie, die gemakkelijk en snel te plaatsen is, in combinatie met vloerisolatie in gespoten PUR, kan u ongewenste contactgeluiden voorkomen en van een aangenaam wooncomfort genieten. Een kleine investering met een grote meerwaarde dus! Voor meer info of een gratis offerte, neem zeker contact op met Verbiest & Partner, uw specialist in thermische en akoestische vloerisolatie.

Akoestische vloerisolatie plaatsen

Akoestische vloerisolatie plaatsen is enkel van toepassing bij nieuwbouw en totaalrenovaties. Bij bestaande woningen en gebouwen is dit helaas niet meer mogelijk. Bij het bouwen van een nieuwbouw mag deze isolatie dus zeker niet onderschat of vergeten worden!

 

Akoestische vloerisolatie is een kleine investering met maximum aan resultaat

Akoestische vloerisolatie kan definitief komaf maken met vervelende contactgeluiden. U kan geluidsisolatie beperken tot de slaapkamer of de woonkamer, maar het valt zeker aan te raden deze isolatie in iedere kamer aan te brengen. In uw bureauruimte moet u namelijk rustig kunnen werken, uw kinderen hebben een goede nachtrust broodnodig en ook uw buren zullen het enorm op prijs stellen als ze niet hoeven wakker te liggen van uw wasmachine of droogkast. 

Dankzij akoestische vloerisolatie, die gemakkelijk en snel te plaatsen is, in combinatie met vloerisolatie in gespoten PUR, kan u ongewenste contactgeluiden voorkomen.

Een zwevende vloer met kwalitatieve akoestische vloerisolatie lost al deze problemen op. Vergis u echter niet: akoestische isolatie vervangt niet de thermische isolatie! De 2 soorten kunnen wel perfect met elkaar gecombineerd worden.

 

Welke types akoestische vloerisolatie zijn er?

Om het contact tussen chape en bouwconstructie (wat zorgt voor vervelende geluiden) volledig te vermijden wordt er tussen deze 2 lagen een zachter isolatiemateriaal aangebracht. Hiervoor gebruiken wij akoestische matten. Deze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Akoestische vloerisolatie m.b.v. matten kan gemakkelijk zelf geplaatst worden, maar mag niet beschadigd raken.

Akoestische vloerisolatie zorgt voor een lager stressniveau en een optimaal wooncomfort.

Courante fouten bij akoestische vloerisolatie

Akoestische vloerisolatie zorgt voor een lager stressniveau en een optimaal wooncomfort. Een goede plaatsing is hierbij wel cruciaal, aangezien fouten in het aanbrengen van geluidsisolatie de efficiëntie van het materiaal aanzienlijk naar beneden kunnen halen. Vaak worden de gemeenschappelijke delen of de gelijkvloerse verdieping bijvoorbeeld niet voorzien van akoestische vloerisolatie, terwijl contactgeluiden zich door vibratie in alle richtingen kunnen transporteren. Bovendien raakt bij een verkeerde plaatsing van de akoestische isolatie de chape soms de vaste bouwdelen, wat de isolerende kwaliteiten ernstig ondermijnen. Zelfs het leggen van vloerverwarming kan uw akoestisch vloerisolatie beschadigen: raadpleeg dus steeds een expert voor u aan de werken begint.

T
014/62.00.16
akoestische vloerisolatie vloerisolatie contactgeluiden vloerisolatie plaatsen chape akoestische vloerisolatie vloerisolatie contactgeluiden vloerisolatie plaatsen chape
akoestische vloerisolatie vloerisolatie contactgeluiden vloerisolatie plaatsen chape akoestische vloerisolatie vloerisolatie contactgeluiden vloerisolatie plaatsen chape

Bereken handig en snel jouw vloerisolatie

akoestische vloerisolatie vloerisolatie contactgeluiden vloerisolatie plaatsen chape akoestische vloerisolatie vloerisolatie contactgeluiden vloerisolatie plaatsen chape
 • Snelle reactie en goede opvolging. Perfecte uitvoering

  Juul Appels

 • Strakke planning werd gerespecteerd

  Geenen Dave

 • Was iedereen in de bouw maar zoals jullie ;) Merci hiervoor

  Mike Spaargaren

 • Zeer tevreden en alles proper achtergelaten. Aanrader

  Wendy Steenackers

 • Ervaring met Verbiest was een schot in de roos. TOP-bedrijf

  Ivo Kumpen

 • Wij verkozen Verbiest boven bedrijven dichterbij. Aanbeveling

  Chanet Wendy

 • Alles goed afgeplakt en netjes uitgevoerd.

  Martijn

akoestische vloerisolatie vloerisolatie contactgeluiden vloerisolatie plaatsen chape akoestische vloerisolatie vloerisolatie contactgeluiden vloerisolatie plaatsen chape Alle realisaties

Eens vrijblijvend spreken?