Maak een afspraak Blog Ontdek waarom wij
de slimste keuze zijn
Enkele referenties
Ontdek waarom wij de slimste keuze zijn
 • Eerlijk en transparant
 • Garantie op hoogste kwaliteit
 • Professionals in PUR
Bereken de prijs van je isolatie
ontdek al onze tips

Ontdek onze handige configurator ...

Bereken de prijs van je isolatie

In +10 jaar al meer dan 10.000 tevreden klanten

Enkele referenties

De zolder isoleren: een prioriteit

Dakisolatie is absoluut onmisbaar in een woning. Maar wist je dat het isoleren van een dak eigenlijk al begint bij een goede oplossing voor de zoldervloer? Twijfel niet langer en laat je zolder isoleren om te vermijden dat de warmte door het plafond naar de (ongebruikte) zolder door kan dringen. Ben je op zoek naar een goede isolator voor je zoldervloer? Kies dan voor PUR van Verbiest & Partner.

 

Zolder isoleren met PUR: de voordelen

Een eerste voordeel van de zolder isoleren met PUR is dat dit vlot en snel kan gebeuren. Bovendien is het materiaal onmiddellijk beloopbaar waardoor je nauwelijks tijd verliest tijdens het bouw- of renovatieproject. Door de zoldervloer te isoleren met polyurethaan krijgen de leidingen trouwens eveneens de bescherming die ze nodig hebben, en dit op een betaalbare manier. Wil je graag meer weten over de talloze voordelen die de zolder isoleren met zich meebrengt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

Zolder isoleren: rekening houden met voorwaarden

Verbiest & Partner is de ideale vakman om je zoldervloer te isoleren. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waaraan de zolder moet voldoen, alvorens wij deze kunnen isoleren met PUR. Een zolder isoleren kan niet zonder rekening te houden met de volgende voorwaarden:

 • De zolder moet toegankelijk zijn. Verbiest & Partner isoleert daarom enkel bij daken met een helling van minstens 30%.
 • De vakman heeft voldoende werkruimte nodig. De zoldervloer moet dan ook vrij zijn van obstakels. Indien de zolder groot genoeg is en er reeds materiaal is opgeslagen, is het mogelijk om in fases te werken.
 • De ondergrond van de zolder moet droog, schoon, en stofvrij zijn.

 

Veel meer dan alleen de zolder isoleren

Voldoet jouw zolder aan de bovenstaande voorwaarden? En wil jij jouw zolder isoleren? Aarzel dan niet meer en neem vandaag nog contact op met Verbiest & Partner uit Turnhout! Wij kunnen bovendien niet enkel je zolder isoleren: ook vloerisolatie bij nieuwbouw- en renovatieprojecten behoort tot onze diensten. Hiervoor werken wij steeds met gespoten PUR isolatie, wat je een perfecte isolatiewaarde garandeert.

T
014/62.00.16
isoleren zolder isoleren Zolder isoleren met PUR Zolder isoleren PUR PUR isoleren zolder isoleren Zolder isoleren met PUR Zolder isoleren PUR PUR
isoleren zolder isoleren Zolder isoleren met PUR Zolder isoleren PUR PUR isoleren zolder isoleren Zolder isoleren met PUR Zolder isoleren PUR PUR

Bereken handig en snel jouw vloerisolatie

isoleren zolder isoleren Zolder isoleren met PUR Zolder isoleren PUR PUR isoleren zolder isoleren Zolder isoleren met PUR Zolder isoleren PUR PUR
 • Snelle reactie en goede opvolging. Perfecte uitvoering

  Juul Appels

 • Strakke planning werd gerespecteerd

  Geenen Dave

 • Was iedereen in de bouw maar zoals jullie ;) Merci hiervoor

  Mike Spaargaren

 • Zeer tevreden en alles proper achtergelaten. Aanrader

  Wendy Steenackers

 • Ervaring met Verbiest was een schot in de roos. TOP-bedrijf

  Ivo Kumpen

 • Wij verkozen Verbiest boven bedrijven dichterbij. Aanbeveling

  Chanet Wendy

 • Alles goed afgeplakt en netjes uitgevoerd.

  Martijn

isoleren zolder isoleren Zolder isoleren met PUR Zolder isoleren PUR PUR isoleren zolder isoleren Zolder isoleren met PUR Zolder isoleren PUR PUR Alle realisaties

Eens vrijblijvend spreken?